Holistische visie

Holisme komt van het Griekse woord ‘holos’, dat ‘geheel’ betekent. Holisme gaat ervan uit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een masseur/therapeut die vanuit de holistische visie werkt kijkt naar de mens als een geheel van lichaam, geest, fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel.

Massages voor iedereen

We leven in een tijd waarin iedereen het altijd maar druk lijkt te hebben. Er is veel haast en stress. Daardoor krijgen veel mensen met spanningsklachten te maken. Vaak alleen fysiek, maar soms ook geestelijk en emotioneel. De spanning loopt in enkele gevallen zo hoog op, dat mensen zelfs uitvallen met een burn-out.

Voor iedereen die spanningsklachten ervaart, is een massage een weldaad voor lichaam en geest. Het geeft een diep gevoel van ontspanning en geeft rust en balans. Stress kan van je afglijden en je ervaart – eindelijk- een moment van rust.

Blokkades in het lichaam worden aangeraakt en eventueel mogelijk vastgezette energie gaat weer stromen. Zo komt het lichaam weer in balans en vindt er heling plaats op geestelijk en lichamelijk niveau.

De massage praktisch

Omdat iedere cliënt anders is, zal ook iedere massage anders verlopen. We  voeren altijd eerst een kort intakegesprek.

Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Heb je een massage bij me afgesproken, dan kan je die tot 24 uur van tevoren annuleren. Wanneer je een ingeplande afspraak niet tijdig afzegt ben ik helaas genoodzaakt de massage in rekening te brengen.

Het is handig als je zo’n 5 tot 10 minuten voor je afspraak aanwezig bent. Dat geeft je even de tijd om tot rust te komen.

Tarieven

Voor 50 minuten:
Eerste behandeling € 69,50 inclusief intakegesprek
Vervolgbehandelingen € 60,00 euro

Voor 25 minuten:
Eerste behandeling € 39,50 inclusief intakegesprek
Vervolgbehandelingen € 35,00 euro

Voor 80 minuten:
Behandeling € 92,50 euro

De massages worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en dienen contant te worden afgerekend.